Začetek poletja v znamenju TOYO FESTA.

Začetek poletja je tudi začetek poletnih festivalov. In tako so v Centru mobilnosti Špan na Brezovici za skok v poletje pripravili prav poseben festival – Toyo fest, kjer se je odvijal tudi že tradicionalni Bikini car wash show. 

Na Brezovici je ob začetku poletja in dnevu avtopralnice, Špan, skupaj z japonskim proizvajalcem pnevmatik Toyo Tires pripravil pravi mali festival, v svojem centru mobilnosti. Zabave ni manjkalo. Radio Antena je namreč skrbel za dobro glasbo in vklop v živo na radijske sprejemnike, lepa dekleta pa so s svojimi nasmehi pregnala dežne oblake in tako poskrbela za prave poletne temperature. 

Fantje iz Petrol Olimpije v družbi plesalk.

Na Toyo festu smo lahko srečali tudi košarkarje KK Petrol Olimpija, ki so na ogled postavili svoj pokal državnih prvakov, obiskovalci Toyo festa pa so se z njimi lahko pomerili tudi na Toyo poligonu in tako osvojili vstopnice za tekme naslednje sezone, ko bo KK Petrol Olimpija ponovno igrala tudi pod pokroviteljstvom tako Centra mobilnosti Špan kot tudi gumarskega opremljevalca Toyo Tires. 

Seveda ni manjkalo tudi znanih obrazov.

Ko je tako na nebu končno posijalo sonce, so na festivalu seveda poskrbeli tudi za čiste avtomobile v najsodobnejših avtomatskih avtopralnic pri nas, ker pa ni pravega avtomobilističnega dogodka brez brhkih deklet, pa so plesalke Exquisites pripravila tudi vroč Bikini car wash show in tako še dodatno dvignile temperaturo. 

Anej Ferko

Anej Ferko

vodja tržnega in korporativnega komuniciranja v podjetju Špan d.o.o.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja