Žan Kranjec novi ambasador Centra mobilnosti Špan

Brezovica pri Ljubljani. Center mobilnosti Špan pričenja z dogodki ob letošnji 40 obletnici delovanja podjetja Špan. Izbrali so TUDI novega ambasadorja podjetja – to je postal Žan Kranjec, uspešen slovenski alpski smučar, dobitnik srebrne olimpijske medalje v Pekingu. V znak sodelovanja je v uporabo prejel atraktiven športni avtomobil znamke CUPRA.

Na fotografiji direktor podjetja Damjan Špan in Žan Kranjec

Center mobilnosti Špan v letošnjem letu praznuje 40. jubilej. Zgodba največjega regijskega centra mobilnosti se je pričela na Brezovici leta 1982. Uspešno družinsko podjetje, ki ga sedaj vodi že druga generacija, se skozi različne dogodke in sponzorstva dosega veliko prepoznavnost. Današnja bogata ponudba celostnih storitev in izdelkov iz področja mobilnosti je plod vizije, da na enem mestu ponudijo vse. Od koles, motorjev, do programa osebnih in gospodarskih vozil. Skozi različna obdobja so s sponzorstvi podpirali tudi števile uspešne in nadarjene športnike. Tem se tokrat kot ambasador pridružuje alpski smučar Žan Kranjec.

„Žan Kranjec s svojo športno potjo navdušuje. Hkrati pa odseva tudi vrednote, ki jih zastopa naše podjetje. Zato smo se tudi odločili za ambasadorstvo,“ je razloge za sodelovanje navedel Damjan Špan, direktor podjetja Špan. Žan Kranjec bo tako na cesti prepoznaven z edinstvenim in ekskluzivnim avtomobilom CUPRA Formentor, ki je navdušil že številne zadovoljne voznike te mlade avtomobilske znamke.

„Hvala Špan center mobilnosti za podporo na moji športni poti,“ je Žan Kranjec dejal ob prevzemu ključev osebnega vozila Cupra Formentor.

Kdo je Žan Kranjec? Žan Kranjec je slovenski alpski smučar, rojen 15. novembra 1992. Kranjec je olimpijski podprvak v veleslalomu z Zimskih olimpijskih iger 2022 in zmagovalec dveh tekem v svetovnem pokalu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja