Zaščitite najvrednejše z Nano Coatex nano karbonsko tehnologijo

Za avto, kolo ali dom – tu so Nano Coatex zaščitni premazi! Kako deluje ta revolucionarna zaščitna tehnologija? Kako zagotavlja največjo zaščito z najmanjšimi vplivi na okolje ali zdravje? Spoznajte odgovore v nadaljevanju in svojim jeklenim konjičkom za praznike podarite nano karbonsko zaščito!

Kako Nano Coatex nano karbonska tehnologija zagotavlja največjo zaščito?

Nano karbon, strokovno imenovan grafen, je en najtanjših in najmočnejših znanih naravnih elementov. Med njegove ključne lastnosti štejemo izredno sposobnost mreženja. Na površini namreč ustvari dvodimenzionalno neprebojno mrežo, ki nudi popolni učinek odbijanja vode in polzenja nečistoč. 

Na nano velikosti, ki pomeni več kot deset tisoč krat manj od milimetra, dobijo znani materiali povsem nove lastnosti. Manjši kot so delci premazov, več kemičnih reakcij medsebojno sprožajo. Skupaj tako zagotavljajo med drugim večjo odbojnost vode in nečistoč, višjo UV zaščito in povečujejo ostale zaščitne učinke.

Spoznajte Nano Coatex zaščitne premaze!

Nano Coatex Carbody – Nano Carbon Protection

Car Body Set je nova, izboljšana enoletna zaščita za avtomobil. Namenjena je zaščiti avto laka in kroma pred negativnimi zunanjimi vplivi UV žarkov, ptičjih iztrebkov in drevesne smole. Je prva dolgotrajna profesionalna zaščita na 100% vodni osnovi. 

Površinam nudi močno, dolgotrajno nadpovprečno vodoodbojno zaščito, ki znatno odbija prah, umazanijo in toksične snovi. Čiščenje površin zaščitenih z Nano Coatex Carbody je lažje, zaščita je dolgotrajnejša. Nanos premaza je varen (ne vsebuje topil) in enostaven. Primerno za uporabo na zunanjih nevpojnih površinah avtomobila.

Nano Coatex Car Glass – Nano Carbon Protection

Car Glass je dolgotrajna zaščita za vsa zunanja stekla avtomobila. Z nanosom zaščite stekla postanejo nadpovprečno vodoodbojna. Brisalci pa v dežju ne potrebni že od hitrosti 60 kilometrov na uro navzgor. 

Oprijemljivost umazanije je znatno znižana. Zasušene žuželke, ostalo umazanijo in zmrzal očistimo brez agresivnih čistil in napora. Nano Coatex Car Glass zagotavlja dolgotrajno zaščito vetrobranskega stekla do 20 000 prevoženih kilometrov.

Nano Coatex Bicycle – Nano Carbon Protection

Komplet za čiščenje in zaščito Nano Coatex Bicycle je nov in izboljšan enoletni zaščitni premaz za kolesa. Namenjen je zaščiti barve in kromiranih delov kolesa pred škodljivimi okoljskimi vplivi UV žarkov, soli, blata in umazanije. 

To je prvi dolgotrajni profesionalni zaščitni premaz, narejen na 100% vodni osnovi. Površini nudi močno, vzdržljivo, super vodoodbojno plast zaščite, ki znatno odbija vodo, umazanijo in strupene snovi. 

Pri uporabnikih je priljubljen zaradi enostavnega čiščenja, dolgotrajnega učinka in enostavnega nanosa.

Nano Coatex Helmets – Nano Graphene Protection

Helmets Set z najnovejšo tehnologijo ščiti motoristične čelade pred negativnimi dejavniki  okolja. Je prva dolgotrajna profesionalna zaščita na 100% vodni osnovi in nano delcev KARBONA. Čeladam nudi nadpovprečni vodoodbojni učinek (kar zagotavlja varnejšo vožnjo v dežju), zaščito pred praskami, mrčesom in  UV žarki. En nanos nudi zaščito do enega leta (odvisno od nege). Za čiščenje pa tako ne boste več potrebovali agresivnih čistil.

Nano Coatex Motor – Nano Carbon Protection

Set za Motor je nova izboljšana enoletna zaščita, ustvarjena na osnovi NANO KARBONSKE tehnologije. Namenjena zaščiti barve in kromiranih delov motornega kolesa pred negativnimi dejavniki iz okolja. Je prva dolgotrajna profesionalna zaščita na 100% vodni osnovi. Površini nudi močno dolgotrajno nadpovprečno vodoodbojno nano zaščito, ki znatno odbija vodo, umazanijo in toksične snovi. Priljubljena zaščita med kupci zaradi lažjega čiščenja, dolgotrajnega učinka delovanja in enostavne uporabe.

Nano Coatex Wheels – Nano Graphene Protection

Set za platišča se ponaša z najnovejšo formulo za enoletno zaščito platišč pred negativnimi zunanjimi dejavniki. Je prva dolgotrajna profesionalna zaščita na 100% vodni osnovi in nano delcev KARBONA. Platiščem nudi nadpovprečni vodoodbojni učinek, zaščito pred olji, zavornim prahom in ostalo umazanijo. Za čiščenje ne boste več potrebovali agresivnih kemikalij, ki lahko trajno poškodujejo platišča.

Nano Coatex Fineshine – Nano Carbon protection za steklo in keramiko

FineShine Set je inovativna dvoletna zaščita, razvita za vse steklene in keramične površine v kopalnici. Je povsem brez vonja in barve, zato jo lahko uporabljamo v zaprtih prostorih in na vseh barvah stekla ali keramike. 

Namensko formulirana sestava, s pomočjo nano karbonske tehnologije, na zaščiteni površini ustvari vodoodbojni učinek, ki preprečuje oprijem vodnih kapljic. Vodni kamen, mila, šamponi in druga umazanija pa se enostavno odstranijo le s čisto vodo in vlažno krpo (učinek lažjega čiščenja). FineShine je med uporabniki priljubljen zaradi preprostega in varnega nanosa, manj drgnjenja in čiščenja ter dolge obstojnoste zaščite.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja