Novi Volkswagen T-CROSS

Nabito poln talentov: novi T-Cross je funkcionalen in raznolik. S svojim videzom križanca, možnostmi za individualizacijo in svojo visoko vsakodnevno uporabno vrednostjo je popolna kombinacija variabilnosti in kompaktnosti. Skratka, pripravljen je na skoraj vsako pustolovščino.

Zunanjost: Suveren nastop s dizajnom kompaktnega križanca.

Postavite nova merila z dizajnom T-Crossa: neprekinjena ramenska linija od pokrova motornega prostora do zadnjih luči, oglata karoserija in povečan odmik od tal zaznamujejo progresivne linije in mišičastemu SUV-ju dajejo dinamičen videz. 

Njegov terenski značaj še dodatno poudarjajo poglobljeni deli pokrova motornega prostora, ki zato deluje še bolj robusten in daljši. Tipično SUV-jevski višji položaj sedenja vam bo takoj dal občutek, da ste dvignjeni nad okolico. In po zaslugi položnih okenskih linij boste med vožnjo vedno ohranili pregled. 

Naj vas prevzame sodobni dizajn in visokokakovostna obdelava vašega T-Crossa. Tudi črne plastične obloge kolotekov in stranskih pragov poskrbijo za svež videz. To seveda velja tudi ob pogledu od zadaj na T-Cross – s svojimi markantnimi odsevnimi letvami in LED-zadnjimi lučmi bo zadek zagotovo pustil trajni vtis.

Notranjost: Več prostora za vaš osebni slog.

Vam je všeč, da je vaš avtomobil nekaj posebnega in da nosi vaš osebni pečat? Potem vas bodo popolnoma navdušile serijska notranjost in možnosti za individualno oblikovanje notranjosti novega T-Crossa: pri dekorativnih elementih lahko po želji izbirate med tremi paketi z različnimi dizajni. Izberite svojega najljubšega ter notranjosti svojega T-Crossa z različnimi barvnimi kombinacijami sredinskega dela in notranjih stranic sedežnih prevlek, dekorativnih elementov ter pokrova sredinske konzole vdahnite bolj izrazito osebno noto. 

Poleg številnih možnosti individualizacije T-Cross nudi tudi visoko raven udobja: izvedbi T-Cross in Life sta opremljeni udobnimi sedeži z visokokakovostnimi tekstilnimi prevlekami. V T-Crossu Style pa boste spredaj sedeli na športno-komfortnih sedežih. S posredno ambientno osvetlitvijo za izvedbo Style in opcijsko tudi za T-Cross Life se vam ni več treba odpovedati prijetnemu vzdušju v potniškem prostoru. Ambientna osvetlitev ustvarja diskretne svetlobne poudarke v notranjosti vašega T-Crossa – to je še posebej prijetno prav pri nočnih vožnjah in daljših vožnjah v temi, poleg tega pa poskrbi za modni videz.

Zadnji del potniške kabine: Bodite fleksibilni tudi na poti.

Ko gre za nakupovalne vrečke, večje kose športne opreme ali velike potovalke in kovčke – zadnji del potniške kabine in prtljažnik vašega T-Crossa nudita veliko prostora. Z izjemno fleksibilnostjo pa prepriča že serijsko: prilagodljiva zadnja sedežna klop se uskladi z vašimi željami. Lahko jo pomaknete do konca naprej in tako pridobite prostor za svojo prtljago in nakupe ali pa jo poklopite asimetrično oziroma v celoti, tako da nastane ravno prtljažno dno. Vi odločate. Prostorski koncept zadnjega dela potniške kabine omogoča prijetno in udobno vožnjo, saj velik prostor za noge predvsem večjim ljudem omogoča več prostora za premikanje.

Anej Ferko

Anej Ferko

vodja tržnega in korporativnega komuniciranja v podjetju Špan d.o.o.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja