ŠPANOVO MESTO PRAZNOVALO 40 LET!

Družinsko podjetje, Center mobilnosti Špan na Brezovici, letos praznuje 40 let delovanja. Skozi leta je iz družinskega podjetja z nenehnim razvojem in iskanjem novega tako nastal sodoben center, kjer najdemo vse na enem mestu za mobilnost. Ob tej priložnosti so v svojem Španovem mestu pripravili prav posebno praznovanje.

Na dogodku, kamor so povabili svoje poslovne partnerje je bil predstavljen najsodobnejši salon vozil Volkswagen, ki je bil odprt leta 2020, vendar otvoritve zaradi takratnih razmer ni bilo. Salon Volkswagen za osebna in gospodarska vozila Volkswagen, je zasnovan po najsodobnejših smernicah znamke Volkswagen in nakazuje najnovejšo ureditev Volkswagnovih prodajnih mest. Odlikuje ga moderna zunanja arhitektura in novi barvit design v notranjosti.

Najsodobnejši salon vozil Volkswagen v Španovem mestu.

V nadaljevanju večera so člani družine Špan, Ludvik, Ida, Damjan, Patricija in Anja Špan nato obiskovalce popeljali skozi zgodovino podjetja in z njimi delili nekaj najzanimivejših trenutkov. Gre namreč za izjemno zgodbo razvoja in rasti, njeno seme pa je bilo zasajeno leta 1982 v stari kovačiji na Brezovici, na pičlih 32 kvadratih in pol, do današnjega sodobnega centra mobilnosti s 111 zaposlenimi.

Družina Špan – vse tri generacije.

»Zadovoljni in uspešni zaposleni so najpomembnejši cilj podjetja in hkrati zagotovilo uspeha podjetja na dolgi rok. Želim si, da bi se zaposleni v našem podjetju še naprej čutili pripadne, da bodo radi delali in tudi ostali pri nas,« pravi Damjan Špan, direktor podjetja.

Podjetje je tudi izjemno družbeno naravnano. Ponosni so na dolgoletno sodelovanje s Planico, odbojkarsko ekipo Špan Brezovica in pa na novo sodelovanje z vrhunskim slovenskim smučarjem Žanom Kranjcem. Dogodka se je udeležil tudi župan občine Brezovica, Metod Ropret, ki je izpostavil odlično sodelovanje Centra mobilnosti Špan z občino. Center mobilnosti Špan bo tako ob svoji 40-letnici ozelenil del občine. Zasadili bodo 40 lip, ki bodo skupaj tvorile čudovit drevored.

Sodelovanje z uspešnimi športniki je stalnica podjetja Špan.

Dogodek, ki ga je povezoval Peter Poles, je glasbeno obarvala Marjetka Vovk. Na sprejemu je vzdušje popestrila Maša Golob na violini, po končanem uradnem delu pa je dogajanje popestril še Tomi Purič z bandom in pevka Eva Boto. Seveda se je prazničnega druženja v Španovem mestu udeležilo tudi kar nekaj znanih imen iz sveta gospodarstva in slovenske estrade, ki so družini Špan zaželeli še veliko uspešnih let.

Video iz dogodka ob 40. obletnici podjetja ŠpanAvtorja fotografij: Anže Krže in Marko Ocepek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja