TOP 3 lestvica najbolj aktualnih platišč OZ Racing

Tisti letni čas, ko menjate pnevmatike je vedno predstavljal priložnost za izboljšanje zmogljivosti in estetike vašega avtomobila z vgradnjo novih platišč iz lahkih litin.

Platišča OZ Racing so vrhunec ponudbe, kjer se stikata tehnologija in stil. 100% narejena v Italiji, zagotovljene vrhunske lastnosti in kvaliteta. Kolekcijo platišč, ki pooseblja dirkaški DNK in znanje, preneseno direktno iz dirkališč.

Katera so najbolj »vroča« platišča proizvajalca OZ?

#1 Superturismo Evoluzione

Več krako aluminijasto platišče rojeno iz dirkaških izkušenj vendar s korakom naprej. To je dodani sredinski pokrov z izgledom Central Lock. Superturismo Evoluzione je bil zasnovan za vozila kot so Volkswagen Golf in Audi A3.

#2 Ultraleggera HLT

Ultraleggera HLT je ikona v svetu platišč. Je najbolj prepoznavno in uspešno platišče s šestimi dvojnimi kraki. Različica Globok Vbočen profil omogoča ekstremne prilagoditve ter doda vozilu agresiven pridih.

#3 Leggera HLT

Platišče Leggera HLT je plod znanja, pridobljenega pri sodelovanju z ekipami F1, kot sta Red Bull Racing in Scuderia Ferrari. Ista ekipa inženirjev OZ TECH laboratorija je sodelovala pri oblikovanju ter izdelavi tega platišča.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja