Toyo Tires je postal uradni partner evropskega prvenstva v atletiki.

Po uspešnem sodelovanju na Atletskem Evropskem prvenstvu v Berlinu Toyo Tires nadaljuje strategijo sodelovanja z atletskimi tekmovanji na najvišji ravni. Tako so podaljšali partnerstvo za dvoransko atletsko prvenstvo, ki se bo letos odvijalo v Glasgowu. Tja se bodo odpravili tudi najboljši slovenski atleti med katerimi bo tudi Anita Horvat, ambasadorka znamke Toyo Tires.

35. program dvoranskega atletskega prvenstva je vrhunec letošnega leta. Odvijal se bo od 1. do 3. marca. Več kot 600 atletov iz 50 držav se bo udeležilo tekmovanja, ki bo potekal v areni Emirates na Škotskem.

Že leta 2017 je Toyo Tires partner IAAF World Championships. Z lanskim letom pa je podaljšal partnerstvo tudi za IAAF za dvoransko Evropsko prvenstvo, ki je potekalo v Birminghamu.

Leta 2017 je europsko atletsko prvenstvo v dvorani potekalo v Kombank Areni v Beogradu. foto: Michael Steele, Getty Images

Znamka Toyo Tires bo nastopala na oglasnih panojih okrog tekalne steze, prav tako na zaslonu v areni. Izven proge pa bo Toyo priskrbel svež veter na svoji promocijski stojnici z napisom »Toyo tornado«. Vsi sodelujoči obiskovalci pa bodo lahko osvojili super nagrade. »Toyo Tires združuje predanost in kakovost na najvišji ravni. Kontinuiteta, maksimalna zmogljivost in vzdržljivost so osnova za prvovrstno športno uspešnost. In te so pomembne tudi razvoj naših produktov« je dejal Kenta Kuribayashi, predsednik Toyo Tires Evrope.

Anita Horvat je slovenska ambasadorka znamke TOYO TIRES.

»Naša filozofija so visoko zmogljive pnevmatike. Šport in atletsko evropsko prvenstvo na Škotskem so z visoko zmogljivimi pnevmatikami prava kombinacija,« je dejal Mike Rignall, direktor marketinga Toyo Tires za Evropo.

O proizvajalcu Toyo Tires

Toyo Tires & Rubber co. ltd je bil ustanovljen leta 1945 v mestu Osaka na Japonskem. Leta 1975 je proizvajalec odprl Evropski sedež v Nemčiji. Leta 2019 se je družba preimenovala v Toyo Tire Corporation. Ta odraža osredotočenost na proizvodnjo izjemnih pnevmatik z visoko zmogljivostjo. Širok spekter vključuje letne, zimske, celoletne, kombi in tudi pnevmatike za terenska vozila. Toyo Tire je 12 največji proizvajalec pnevmatik na svetu.

Anej Ferko

Anej Ferko

vodja tržnega in korporativnega komuniciranja v podjetju Špan d.o.o.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja