Intervju z lastnico najlepšega vozila na dogodku SO.GA

SO.GA že vrsto let navdušuje vse ljubitelje tuning scene. Na eventu SO.GA smo srečali številne oboževalce OZ-ja in videli njihove lepo dodelane jeklene konjičke z OZ Racing platišči. Seveda ni manjkala tudi OZ PARADI. Za vas smo se pogovarjali s Sandro Pientko, ponosno lastnico Golf GTI MKVI s platišči OZ Futura, ki je bila razglašena za najlepše vozilo dogodka leta 2016.

Kaj pomeni tuning za vas?

Za mene tuning ne pomeni popolno spremeniti vozilo, vendar ga narediti individualno, izbrati najboljše in poudariti njegovo lepoto.

Kdo vas je navdušil za tuning? Kako ste razvili svojo strast do tega?

Strastno se ukvarjam z avtomobilizmom že od otroštva in kmalu sem spoznala, da mora biti moj avto Golf GTI. Pogosto sem videvala predelana vozila in tako sem počasi začela s spremembami. Nenehne nove ideje prihajajo iz tuning scene in moto šport dogodkov, v katerih pogosto sodelujem. Poskušala sem jih uresničiti na edinstven in ne pretiran način. Moj Golf GTI je edini avto, ki sem ga spremenila in ga imam že več kot 5 let.

Kakšna je vloga prilagoditev platišč pri ljubitelju avtomobila?

Prilagoditev platišč igra zelo pomembno vlogo. Vsakdo bi si želel nekaj, kar se lahko šteje za osebno, kar zadovoljuje njegov okus 100%. Poleg tega kolesa poudarjajo celotno vozilo in lahko resnično podarijo poseben občutek. Konec koncev, platišča za avto so kot čevlji za žensko.

Zakaj OZ in ne druga blagovna znamka?

Platišča OZ so visoko kvalitetni izdelki in lepa iz estetskega vidika. Osredotočila sem se predvsem na OZ Futuro, ker je to klasično in brezčasno platišče.

Ali se sprememb lotite sami ali se raje  zanesete na strokovnjake?

Za tehnične spremembe, popravila in modifikacije, ki vplivajo na mojo varnost, se raje obrnem na strokovnjake. Za ostalo pa poskušam po svojih najboljših močeh narediti nekaj sama ali vsaj s dodatno pomočjo.

Konec koncev, platišča za avto so kot čevlji za žensko.

Na katero posebnost na vozilu si posebno ponosna?

Zame so majhni detajli zelo pomembni. Na mojem vozilu jih je veliko. Nemogoče je, da bi izbrala eno.

Kateri so za vas najpomembnejši dogodki za tuning oboževalce in zakaj?

Wörthersee, ekipa Eddy Treffen, VAG v Braunau. To so vrhunski dogodki, ki se odvijajo na čudovitih krajih in omogočajo ljudem, da preživijo čas s prijatelji.

Uspeh So.Ga je posledica lokacije, sproščenega vzdušja in sredozemskega okolja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja