SYM v prvi polovici leta z največjo rastjo prodaje

SYM je v prvi polovici leta 2019, z rekordnimi 215.000 prodanimi skuterji, za kar 10% presegel rezultat iz lanskega leta. Odlične rezultate SYM dosega tako na domačem Tajvanskem trgu, kot tudi v Evropi. Izjemen rezultat beležijo tudi prodajne številke v Sloveniji. Pri nas je rast kar trideset odstotna v primerjavi z lanskim letom.  

Znamka SYM je v zadnjih letih s prenovo modelov in novo strategijo dokazala, da so težki časi za njimi. Lansko leto so na globalni ravni dosegli rekord vseh časov. Leto so zaključili  z nekaj malega pod 400.000 enotami. Za SYM glavnino prodaje predstavlja domači tajvanski trg. Sledita Vietnam in ZDA. Evropski trg je za znamko izjemnega pomena, kajti prav tukaj je na številnih trgih prav SYM najbolje prodajan skuter. Največji trg predstavljajo Nizozemska, Španija, Italija in Grčija. Rast na skupnem evropskem trgu znaša 16%. Še posebej odlične rezultate SYM dosega prav v Sloveniji. Pri nas so se prodajne številke povečale za kar 30% v primerjavi z enakim obdobjem lani. V Sloveniji in na Hrvaškem to znamko zastopajo v podjetju Špan d.o.o.. “Znamka SYM pri nas predstavlja srce moto programa. Z izjemno širokim prodajnim programom lahko strankam ponudimo največ. Po zaslugi zelo razvejane in kakovostne prodajno-servisne mreže smo za uporabnike dostopen, kakovosten in zaupanja vreden partner,” je uspeh znamke v Sloveniji ocenil Miha Škarič, ki v podjetju Špan d.o.o. skrbi za moto program.

V letošnjo sezono je znamka SYM vstopila še bolj samozavestno. Predstavili so dva popolnoma nova skuterja – Joymax Z in novi HD 300. Prvega odlikuje močan 4-taktni motor z direktnim vbrizgom, ki zagotavlja popolno ravnovesje med odličnim pospeševanjem in učinkovito porabo goriva.  Novi SYM HD300 se uvršča med najsodobnejše in najnaprednejše predstavnike v segmentu visokih koles. Poleg tradicionalnih skuterjev so letos predstavili tudi dva nova modela motorjev – crossover NH X z orientacijo na cesti in bolj avanturistični SYM-NH T. Tradicionalna jesenska akcija je tokrat orientirana na maksi skuterje. Pri uvozniku so zagotovili še dodaten popust na modele iz zaloge. Tako bodo do konca leta pričakovano izboljšali lanskoletni rekordni rezultat.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja