Izziv – pomeri svojo moč na tranažerju TACX


V prostorih našega kolesarskega centra na Brezovici se do 30. septembra 2019 odvija zabavna nagradna igra!
Skupaj z uvoznikom TACX smo se odločili postaviti DEMO postajo, kjer je možno preizkusiti, kako tranažerji sploh delujejo.  In kaj trenažer sploh je?

Lahko bi rekli, da je trenažer nadgradnja sobnega kolesa – tega poznamo vsi, tudi tisti, ki ne kolesarijo. Prvi so jih začeli uporabljati profesionalni kolesarji, nekje 30 let nazaj, kot napravo za ogrevanje pred dirkami ali za trening v hladnejšem delu leta. Danes je trenažer verjetno že v ogromno domovih, kjer je parkirano cestno kolo. Trenažer je dodatek, naprava v katero vpnemo svoje kolo in lahko začnemo z vadbo doma.

Novejše različice ponujajo izredno realistično treniranje, saj zavore trenažerja razvijejo tudi do 2000 W in več upora, hkrati pa se lahko simulira tudi vzpone z različnimi nakloni. Možna je povezava z računalnikom oz. pametnimi napravami, preko katerih si lahko izdelate trening oziroma le ta postane bolj interaktiven.

Kot zabavno aktivacijo naših kupcev vabimo vse, ki jih interesira in imajo radi kolesarjenje, na preizkus moči nog. Vsak, ki se za to odloči, gre v žreb za lepe nagrade, glavna nagrada pa je trenažer Tacx Flux S smart. Majhne nagrade pa so prispevali tudi Pirelli, BMC in Fondriest.

Pedala lahko obračate v kolesarskih SPD čevljih, lahko jih vrtite v poletnih natikačih ali copatih, važno je samo, da začutite kaj sodobni trenažerji ponujajo.

Vaša maksimalna moč, se za čas vašega poganjanja meri v TACX aplikaciji, kjer je točno zapisan vaš »peak power« oz. maksimalna moč. Ta moč se zapiše tudi v sistem poleg vašega imena in priimka ob registraciji, vodila pa se bo tudi tabela najmočnejših, saj si veliko moči zasluži nekaj malega slave 😉.

Vabljeni v trgovino na zabavnih 5 minut, in ogled našega kolesarskega centra.

Ekipa kolesarski center Špan.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja