Nahrbtniki BOOPACKS za električna kolesa Askoll

Električna kolesa postajajo vse bolj popularna. Zato ni čudno, da za njih obstaja vedno več tudi modnih dodatkov. Podjetje Špan iz Brezovice je povezalo mladi podjetnici Dominiko in Katarino Bučar, ki delujeta pod blagovno znamko BOO, z njihovo znamko električnih koles Askoll. Nastal je čudovit modni dodatek – nahrbtnik s prostorom za baterijo iz električnega kolesa. Modernim kolesom pristaja seveda tudi modern nahrbtnik.

Askoll je Italijanski proizvajalec električnih koles in motorjev, ki ga v Sloveniji zastopa podjetje Špan d.o.o.. S preko 800 registriranimi patenti je Askoll eden izmed vodilnih na področju inovacij pri električnih kolesih. Hkrat je vodilni italijanski proizvajalec koles in skuterjev. S svojo dizajnersko linijo električnih koles Eb1 in Eb2 znamka Askoll cilja na kupce, ki prisegajo na videz in dizajn. “Nahrbtniki BOO izžarevajo moderni minimalizem in izstopajo s svojo unikatnostjo in drugačnostjo. In prav to izžareva tudi Askoll. Askoll ni le električno kolo. Je modni dodatek.” je o sami ideji dejal Anej Ferko, ki v podjetju Špan skrbi za korporativno komuniciranje in marketing.

Nahrbtnik BOO for Askoll je na voljo v dveh barvah – nočno črni in modno beli. Oba nahrbtnika nosi značilen logotip BOO in vrhunska kvaliteta izdelave. Nahrbtnik je razvit in v celoti izdelan v Sloveniji. S svojim izgledom izžareva enostavnost, minimalističen in modern stil in hkrati s predalom za baterijo tudi uporabnost.

BOOPACKS za kolesa Askoll

“Na sodelovanje z elektricnimi kolesi Askoll sva se z veseljem odzvali. Navdušil nas je koncept in celostna podoba znamke Askoll. Elektricno kolo je popolno za najin nacin zivljena. Je stilsko dovršeno, obenem pa je kolo prijazno okolju za kar se zavzemava tudi z znamko BOO,” je pričetek sodelovanja opisala Katarina Bučar iz Boopacks.

BOOPACKS nahrbtnik za električna kolesa Askoll.

Kupci koles Askoll bodo tako že ob nakupu prejeli še originalni nahrbtnik BOO for Askoll. Za ostale bo nakup nahrbtnika mogoč ekskluzivno preko kolesarskega centra Špan in njihove spletne trgovine.

Anej Ferko

Anej Ferko

vodja tržnega in korporativnega komuniciranja v podjetju Špan d.o.o.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja