Kompaktni avtomobili osvajajo ceste in kradejo poglede

Novi DOTZ LimeRock

V današnjem premiku mobilnosti platišča sodijo v posebno kategorijo. Kot nepogrešljiva varnostna komponenta za prenos moči iz menjalnika, je potrebno tudi da izpolnjuje zahteve voznika.  Zaradi tega je proizvajalec DOTZ razvil platišče LimeRock posebej za segment majhnih avtomobilov. Z ekskluzivno izdajo s 4 luknjami za pritrditev, DOTZ ponuja platišče iz lahke zlitine v dizajnu s križnimi kraki.

Lepe stvari so lahko tako preproste in LimeRock DOTZ ponuja odobritve ECE za številne modele avtomobilov, kot so: FIAT 500, Opel Corsa, Ford Fiesta & Fiesta ST, Renault Clio, Citroen C3 in DS3 in še več.

DOTZ oblikuje novo mobilnost

V tehničnem smislu platišče s certifikatom ECE ustreza platišču iz originalne opreme, s katero se dobavljajo nova vozila. To pomeni, da sta odmik (ET) in zasnova vijakov enaka kot pri originalnem platišču. Edina razlika je v zasnovi. Tehnično gledano je tako imenovano ECE platišče stoodstotno enako originalu. Poleg tega optimizacija teže pomaga zmanjšati vrtljive mase, kar posledično koristi zmogljivosti.

To platišče je na voljo v dveh barvnih različicah:   DOTZ LimeRock  Grey  in  DOTZ LimeRock dark

DOTZ z LimeRockom ustreza tehničnim zahtevam originalne opreme in zato omogoča enostavno modifikacijo. Oglejte si platišče v DOTZ konfiguratorju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja