Hitri in drzni premierno tokrat v Centru mobilnosti Špan

Akcijski spektakel je slovensko predpremiero tokrat doživel v Centru mobilnosti Špan, kjer so pripravili kino na prostem. Družabni večer je potekal v soju žarometov, atraktivnih vozil in navdušenih obiskovalcev, ki so si film lahko ogledali med prvimi v Evropi.

Po osmih filmih priljubljene franšize Hitri in drzni, ki so po vsem svetu zaslužili skoraj pet milijard ameriških dolarjev, se sedaj prvič kot glavna akterja pojavljata Dwayne Johnson in Jason Statham v svojih že znanih vlogah Luka Hobbsa in Deckarda Shawa v novem delu z naslovom Hitri in drzni: Hobbs in Shaw.

Znova je bilo vse v znamenju pnevmatik Toyo tires. Tokrat tudi slavne Party Gume

Center mobilnosti Špan že od nekdaj navdušuje z izjemnimi dogodki. Po tradicionalni podelitvi Pirellijevega koledarja so tokrat premiero izpeljali skupaj z japonskim gumarjem Toyo tires. „Našim strankam se vedno trudimo ponuditi nekaj več. Ne ciljamo zgolj na vrhunske prodajno servisne storitve ampak želimo ustvarjati tudi takšna na doživetja,“ je o premieri dejal Damjan Špan, direktor Špan d.o.o.

Vklop v oddajo 24ur.
Damjan in Jan Špan

Pred samo premiero filma je za vrhunec večera poskrbel Andrej Novak, direktor Karantanija cinemas. Obiskovalci so namreč lahko v živo videli originalno majico, ki jo je v filmu nosil legendarni Paul Walker. Certificirana majica bo namreč del dražbe do premiere filma Hitri in drzni 9. Izkupiček od prodaje bodo namenili v dobrodelne namene. Majica pa bo do tedaj krasila Center mobilnosti Špan.

Obiskovalci so uživali ob atraktivnih športnih avtomobilih, ki so zvezda stalnica že od prvega dela filma franšice Hitri in drzni. Razstava športnih avtomobilov je še enkrat pokazala, da smo slovenci znamo lepo skrbeti za svoja vozila in da imamo radi športne avtomobile. Vseh starosti in oblik.

Anej Ferko

Anej Ferko

vodja tržnega in korporativnega komuniciranja v podjetju Špan d.o.o.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja