Električna prihodnost je tukaj in zdaj!

Z našimi modeli ID. se začenja nova doba električne mobilnosti: inteligentna, inovativna in trajnostna. Predvsem pa: za vse. Ker z novo idejo lahko veliko dosežemo le, če je lahko vsak del nje. 

Družina električnih vozil ID.

Naš odgovor na izzive prihodnosti. Družina ID. nudi vse, kar lahko pričakujete od električne mobilnosti prihodnosti: je električna, učinkovita in lokalno brez emisij – predstavlja rešitev za našo vse bolj mobilno in urbano družbo.

Zmogljivost: maksimalni navor že od zagona motorja
Doseg: električni doseg do 420 km po kriterijih voznega cikla WLTP² 

Ste pripravljeni na električno prihodnost iz Volkswagna?

Glavni atributi modela ID.3

Prednost je v trajnosti

Nič ni tako vznemirljivo kot prihodnost. Nove tehnologije nam prinašajo nove priložnosti. Obenem se soočamo z velikimi izzivi. Zato smo si ID.3 1ST že v osnovi zamislili na novo: s popolnoma električnim pogonom. Predvsem pa: trajnostno. To je naše prvo vozilo, ki ga bodo kupci v roke dobili z nevtralno podnebno bilanco – ker v dobavni verigi in proizvodnji sistematično zmanjšujemo emisije CO2. Emisije CO2, ki jih ne moremo preprečiti, kompenziramo s projekti za varstvo podnebja.

Električna mobilnost za vse.

Serijski modeli ID. zagotavljajo inovativno električno mobilnost z najsodobnejšo tehnologijo. Posebna serija ID.3 1ST z ekskluzivnimi oblikovalskimi elementi, večjo baterijo in torej tudi večjim dosegom. Tako bo lahko vedno več ljudi spoznalo, kakšen občutek vzbuja mobilnost prihodnosti.

Neskončen užitek v vožnji

Posebni modeli ID.3 1ST so na voljo s srednjo baterijo (58 kWh, neto). Serijski model bo na voljo v treh različicah: z manjšo baterijo (45 kWh, neto) znaša doseg do 330 km (WLTP2), z največjo baterijo (77 kWh, neto) pa do 550 km (WLTP2). Za vsak cilj si torej lahko izberete ustrezen model.

Interaktivne luči

ID. je kot dober prijatelj, ki vam zna poenostaviti in polepšati vsakdanjik. Njegov koncept osvetlitve je bolj interaktiven kot vse, kar ste doslej videli v avtomobilih. Pozdravi vas, vam po želji pomaga pri navigaciji in vas v primeru nevarnosti opozori, da morate zavirati. Pri izstopanju vas lahko opozori celo na druge udeležence v prometu in tako prepreči, da bi jih zadeli z vrati.

Prvi. Na prvi pogled.

Ekskluzivni detajli modela ID.3 1ST vsakomur že na prvi pogled povedo, kdo je prvi: začenši z emblemom 1ST in markantnim dizajnom zadnjih stebričkov, prek aplikacije 1ST na volanu in pedalov z dizajnom “Play&Pause”, do posebnega pozdrava na začetnem zaslonu – to je vaša posebna serija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja